top of page
evenwichtige, gezonde voeding: vis, vlees, brood, groenten, vetstof, fruit, kruiden
Hoe gaat Vitaleaty te werk?

 

Een afspraak maken kan zowel telefonisch als via mail, op eigen initiatief of na doorverwijzing. We streven naar een blijvend resultaat, aangepast aan uw persoonlijke situatie. Het verloop van de consulten is afhankelijk van het te bereiken doel en de behoefte aan begeleiding.

Eerste gesprek 

(gemiddeld 1u-1u30)

Het eerste gesprek is een kennismaking. De hulpvraag wordt besproken. We leren meer over uw eet- en leefgewoonten, leefomgeving, medische achtergrond, activiteiten en uw verwachtingen. Kortom: tijdens het eerste gesprek leren we u beter kennen zodat we advies kunnen geven op uw maat. Daarnaast doen we een lichaamsanalyse om het beeld te vervolledigen. Tenslotte stellen we samen individuele werkpunten op.

 

Tweede gesprek

(gemiddeld 30 à 45 minuten)

Dit gesprek vindt vrij snel plaats na het kennismakingsgesprek. Het gepersonaliseerde voedingsadvies wordt besproken en samen stellen we een actieplan op.

 

Opvolggesprekken

(gemiddeld 20 à 30 minuten)

De ervaring van afgelopen periode wordt besproken. We volgen de evolutie van uw lichaamssamenstelling op. De belangrijkste aandachtspunten worden genoteerd en het actieplan wordt eventueel bijgestuurd.

bottom of page